R minden termék

PERLWEISS

WHITE & GLOSS

WHITE & GLOSS

PERLWEISS

WHITE & GLOSS

Innovatív fehérítő fogkrém a fényes fogakért
Tudjon meg többet
  • Azonnal fehérebb és ragyogóbb fogak már az első használat után*
  • Akár 2 színárnyalattal fehérebb fogak 1 hét alatt **
  • Rózsaszín fogkrém optikai világosító összetevőkkel és Pro-Shine komplex-szel
  • A fluor erősíti a fogzománcot és véd a fogszuvasodás ellen
  • * A készítmény optikai fehérítő rendszert tartalmaz az azonnali hatás érdekében
  • ** Klinikailag bizonyított 53 tesztalanyon tesztelve
siegel
Összetevők Tartalom: 50 ml

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Alumina, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, PEG-12, Aroma, Perlite, Sodium Monofluorophosphate, Pentasodium Triphosphate, Cellulose Gum, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Hydroxide, Alcohol, Pentapotassium Triphosphate, Maltodextrin, Pearl Powder, Limonene, CI 45430, CI 75470, CI 77491.

Nátrium-monofluor-foszfátot (1300 ppm F-) tartalmaz. Ne nyelje le! 6 éves kor alatti gyermekek számára csak borsónyi mennyiségű fogkrém használható. Nagyobb mennyiség lenyelésének elkerülése érdekében csak felügyelet mellett mosson fogat! Forduljon fogorvoshoz vagy orvoshoz, ha más fluoridforrást is használ. A rózsaszínű fogkrém átmenetileg elszínezheti a száját és a kezét!

  • AJÁNLJA A TERMÉKET

Schreiben Sie eine Bewertung

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Es sind Fehler aufgetreten.
Bitte überprüfen Sie die rot markierten Ferlder
Ihre Bewertung wird in Kürze freigeschaltet.
Bitte warten Sie bis die Seite neu geladen wurde. Vielen Dank.
Ich stimme den Datenschutz-Richtlinien und den Nutzungsbedingungen von PERLWEISS zu.

A fényes fogak specialistája

Fehérebb és fényesebb fogak, pillanatok alatt.

Napjainkban bármilyen élethelyzetben adódhat olyan egyedi pillanat, melyet érdemes megörökíteni, mely tökéletes fotózásra kínál lehetőséget. De amint visszanézzük a képet, az elszíneződött fogak látványa elhomályosítja a látszólag tökéletes pillanat örömét. A PERLWEISS ™ WHITE & GLOSS-szal azonban nincs probléma! Az optikai fehérítőknek és a Pro-Shine komplexnek köszönhetően az innovatív fehérítő fogkrém azonnal fehérebbé és fényesebbé varázsolja a fogakat.

A PERLWEISS ™ WHITE & GLOSS fehérítő fogkrém egyedülálló pink formulája és az innovatív Pro-Shine komplex fejlett fehérítő rendszert alkot, mely azonnali fehérítő hatást biztosít. A klinikailag bevizsgált 4D Whitening-system megbízhatóan és kíméletesen segíti a napi lepedék és az elszíneződések eltávolítását, fehérebbé és fényesebbé varázsolva a fogakat. Akár 2 árnyalattal fehérebb fogak egy hét alatt. A benne lévő fluorid erősíti a fogzománcot, ugyanakkor véd a fogszuvasodás ellen.