Perlweiss

Szisztematikus hatás

Így hat a PERLWEISS

A ragyogóan fehér fogak az egészséget, a szépséget és a sikert tükrözik vissza. Azonban csak kevés ember dicsekedhet természetesen tökéletes, hófehér fogakkal. Általában az emberek fogai enyhén sárgás színűek, és az egyéni genetikai hajlamtól függően sötétebbek is lehetnek.

Annak ellenére, hogy a fogzománc az emberi test legkeményebb anyaga, az is sérülhet bizonyos külső tényezők hatására. Így minden étkezés után a fogakon lepedék képződik ételmaradékokból, nyálból és elhalt sejtekből – ez ideális táptalaj a fogszuvasodást és a parodontitiszt okozó baktériumok számára. A mikroorganizmusok főként az ételben található cukrot alakítják át savvá, amely megtámadja a fogzománcot és a fogínyt.
A fogzománc elszíneződései kevésbé ártalmasak a fogkőnél, azonban ezek sem esztétikusak. Ezek többek között a természetes öregedési folyamat következtében vagy rendszeres vörösbor-, kávé-, tea- vagy nikotinfogyasztás miatt keletkeznek.

Ezek megszüntetéséhez általában nincs szükség sem fogorvosra, sem a lepedékek eltávolítására. A PERLWEISS speciális hatóanyag-komplexei alaposan és kíméletesen távolítják el a legkülönbözőbb zavaró elszíneződéseket. Így a fogak egyszerre egészségesek, szépek és ragyogóak maradnak.

AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBEN

A PERLWEISS különlegessége többlépéses hatásmódja: A különböző összetevők segítségével 4 lépésben puhítja fel és távolítja a fogkövet és az elszíneződéseket, majd végül lepolírozza és egy láthatatlan védőréteggel burkolja be a fogakat.

AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENA különösen mosóaktív anyagok feloldják és felpuhítják a lerakódások szerkezetét.
AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENA speciális tisztítószemcsék kíméletesen, de alaposan távolítják el a különböző lepedékeket.
AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENA mikrofinom összetevők polírozzák a fogakat és így biztosítják a tündöklő ragyogást.
AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENEgy láthatatlan védőréteg megnehezíti az újabb lerakódások megtapadását a fogzománcon.