perlweiss

Fogfehérítési intézet

A FOGFEHÉRÍTÉS SZAKÉRTŐJE 1976 ÓTA

A trendorientált PERLWEISS márka szakértői csapata folyamatosan olyan termékinnovációkon dolgozik, amelyek forradalmasítják a fogápolást. Az aktuális fogfehérítési trendek és az évtizedes szakértelem együtt alkotják az átfogó fogfehérítési portfóliót – az otthoni egyszerű használat érdekében.

NEMZETKÖZI KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A PERLWEISS kutatási és fejlesztési szakértelme a New York-i főhadiszálláson nyilvánul meg: a Church & Dwight vállalatnál található fogfehérítési intézetben fogorvosokból és tudósokból álló nemzetközi szakértői csapat dolgozik folyamatosan azon, hogy a jól bevált hatóanyag-formulákat optimalizálja és, hogy új megoldásokat fejlesszen ki a speciális lepedékek és elszíneződések kíméletes eltávolítására.

Eközben a szakértők folyamatosan figyelemmel kísérik a külföldi fogászati, fogápolási és kozmetikai trendeket valamint a legújabb kutatási eredményeket. Így, a fogfehérítési intézetből mindig úttörő innovációk kerülnek ki, valamint a kedvenc klasszikusok is továbbfejlesztésre kerülnek.

A fogfehérítési intézet falain kívül is számos elhivatott munkatárs dolgozik azon, hogy jobbá tegyék a PERLWEISS termékeket. A németországi csapat újra meg újra kreatív és friss gyakorlati ötletekkel látja el a termékfejlesztést és így aktívan támogatja a márka sikeres fejlődését.

AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBEN

Innovatív fogápolás 4 lépésben

AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENA különösen mosóaktív anyagok feloldják és felpuhítják a lerakódások szerkezetét.
AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENA speciális tisztítószemcsék kíméletesen, de alaposan távolítják el a különböző lepedékeket.
AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENA mikrofinom összetevők polírozzák a fogakat és így biztosítják a tündöklő ragyogást.
AKTÍV HATÁS 4 LÉPÉSBENEgy láthatatlan védőréteg megnehezíti az újabb lerakódások megtapadását a fogzománcon.