1976 óta

fényes fehér fogak

marke-key

A PERLWEISS 2016-ban ünnepelte fennállásának 40 éves évfordulóját, amely az innováció, a fogfehérítési szakértelem és a bizalom jegyében telt el – 1976-ban, Németország első fogfehérítő fogkrémével a márka egy teljesen új termékkategóriát hozott létre. Kezdetben a terméket PERLWEISS fogkozmetikumnak hívták. Németország első, folyamatosan finomított és optimalizált fogfehérítő fogkréme máig abszolút sikertermék.

2014

Az új külső: A PERLWEISS alap termékskálája a jellegzetes PERLWEISS „háromszögű palackjával“ új és modern csomagolást kap és a nemes dobozka átvált a 2.0. verzióra

2011

A folyamatosan növekvő szépségápolási igény megváltoztatja a piaci magatartást és a PERLWEISS alap termékskáláját kibővíti a KÁVÉ ÉS TEA FOGFEHÉRÍTŐ KRÉMMEL.

1988

A „speciális problémamegoldó” utáni való kereslet egyre nagyobbá vált és a PERLWEISS FOGFEHÉRÍTŐ GÉL DOHÁNYOSOKNAK felkerült a boltok polcaira.

1976

A PERLWEISS fogfehérítő kozmetikumként az első termék a piacon, amellyel otthon egyszerűen lehetett fehérebb fogakat varázsolni.