Nemzetközi

kutatás és fejlesztés

A FOGFEHÉRÍTÉS SZAKÉRTŐJE 1976 ÓTA

A trendorientált PERLWEISS szakértői csapata folyamatosan olyan termékinnovációkon dolgozik, amelyek forradalmasítják a fogápolást. Az aktuális fogfehérítési trendek és az évtizedes szakértelem együtt alkotják az átfogó fogfehérítési portfóliót – az otthoni egyszerű használat érdekében.

A FOGFEHÉRÍTÉSI INTÉZET

A németországi fogfehérítési piac vezetőjeként a PERLWEISS különös elkötelezettséget érez minden fogyasztója iránt: nálunk többet senki nem tud a fehér fogakról. A fogfehérítés úttörőjeként már 40 éve kizárólag olyan speciális termékek fejlesztésével foglalkozunk, amelyek fehérebbé teszik a fogakat és segítenek megőrizni azok fehérségét.

Célunk, hogy olyan optimális PERLWEISS termékeket készítsünk, amelyek a fogak számára egyszerű és kíméletes módon biztosítják a legmagasabb szintű természetes fehérséget és ragyogást. A PERLWEISS termékek hatékonysága a kutatási és fejlesztési tevékenységeinkre való fokozott összpontosításon alapul. Ezen dolgozik egy speciális fejlesztői csapat a PERLWEISS főhadiszállásán, az úgynevezett fogfehérítési intézetben, a New York-i Church & Dwight vállalatnál. A PERLWEISS hatóanyag-formulákat a legújabb kutatási eredményeket és nemzetközi trendeket figyelemmel kísérve optimalizáljuk és új megoldásokat fejlesztünk ki a speciális elszíneződések legyőzésére. Így nem csak innovatív és izgalmas új termékek születnek, hanem a korai kedvenc termékeinket is javítottuk és optimalizáltuk az évek során. Ma, 40 évvel később, szívesen tekintünk vissza a figyelemre méltó múltunkra és a számos fogfehérítő termékünkre, amelyek egyszerűvé teszik az otthoni fogápolást.

perlweiss_forschung

Mindezt azért tesszük, hogy a jövőben is számos ragyogóan fehér #perlweissmosolyt varázsolhassunk az arcokra!