PERLWEISS

FAQ

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Használhatom a PERLWEISS fogkrémet a szokásos fogkrémem helyett?

Bizonyos PERLWEISS termékek alkalmasak a mindennapos használatra. A fogszuvasodás hatékony megelőzéséhez elegendő fluoridot tartalmaznak és ezért helyettesíthetik a hagyományos fogkrémek. Ezen termékek csomagolásai tartalmazzák a megfelelő utasítást. Más PERLWEISS termékek viszont kezelésként alkalmazandóak egy megadott időszak során. Ezek nem használhatóak a mindennapos fogápolásra.

Létezik ingyenes termékminta?

Nem, mivel a PERLWEISS termékek hatékonyság csak többszöri használat után igazolódik be. Ezért szándékosan nem állítunk elő kis mennyiségeket. Ezzel hozzájárulunk az éghajlat és a környezet védelméhez, mivel elkerüljük a termékminták csomagolásából származó hulladékmennyiséget.

ALKALMAZÁS

Hogyan alkalmazzam helyesen a PERLWEISS termékeket?

Bizonyos PERLWEISS termékek alkalmasak a mindennapos használatra. A fogszuvasodás hatékony megelőzéséhez elegendő fluoridot tartalmaznak és ezért helyettesíthetik a hagyományos fogkrémek. Ezen termékek csomagolásai tartalmazzák a megfelelő utasítást.
Ezeket a termékeket a hagyományos fogkrémhez hasonlóan használhatod: Napi két vagy három alkalommal az étkezések után, nyomjon borsónyi mennyiséget a fogkefe fejére és alaposan mossa fogait kb. 3 percen keresztül.
Más PERLWEISS termékek viszont kezelésként alkalmazandóak egy megadott időszak során. Ehhez olvassa el a terméktájékoztatót vagy olvassa el a Termékek címszó alatt az alkalmazásra vonatkozó információkat.

Használhatom naponta a PERLWEISS termékeket?

Bizonyos PERLWEISS termékek alkalmasak a mindennapos használatra. A fogszuvasodás hatékony megelőzéséhez elegendő fluoridot tartalmaznak és ezért helyettesíthetik a hagyományos fogkrémek. Ezen termékek csomagolásai tartalmazzák a megfelelő utasítást. Más PERLWEISS termékek viszont kezelésként alkalmazandóak egy megadott időszak során. Ezek nem használhatóak a mindennapos fogápolásra.

Érzékeny fogaim vannak! Használhatom a PERLWEISS termékeket?

Mielőtt egy PERLWEISS fogfehérítő fogkrémet használnál, konzultálj a fogorvosoddal arról, hogy egészséges-e a fogzománcod és a fogínyed vagy, hogy van-e szabadon álló fognyakad. Amennyiben a fogorvosod úgy ítéli meg, használhatsz PERLWEISS termékeket. Amennyiben a fogaid állapota változna az alkalmazás során, úgy kérj tanácsot a fogorvosodtól.

Milyen gyakran használjam a PERLWEISS fogkrémet, amíg látható lesz a fehérítő hatása?

Ez attól függ, hogy mennyire színeződtek el a fogaid:. Enyhe elszíneződések esetén a PERLWEISS FOGFEHÉRÍTŐ KRÉM használatával már 10 nap után látható eredmények érhetőek el. Napi két alkalmazással ennyi idő alatt a fogak egy árnyalattal fehérebbé válhatnak.
Makacsabb elszíneződések esetén a PERLWEISS PERFEKT WEISS három héten belül három árnyalatnyival fehéríti meg a fogakat.
A PERLWEISS HOLLYWOOD BLEACHING WEISS hét napon belül eltávolítja a nagyon makacs elszíneződéseket.
A nikotin, kávé vagy tea által okozott speciális elszíneződések a speciális termékekkel távolíthatóak el: PERLWEISS FOGFEHÉRÍTŐ GÉL DOHÁNYOSOKNAK és PERLWEISS KÁVÉ ÉS TEA FOGFEHÉRÍTŐ KRÉM.
Az öregedés okozta elszíneződések hatékonyan kezelhetőek a PERLWEISS PRO-AGE fogkrémmel.

HATÁS

Mennyivel lesznek fehérebbek a fogak PERLWEISS termékekkel?

Ez az elszíneződés erősségétől valamint attól függ, hogy a genetikai hajlamod alapján milyen természetes fehérség érhető el a fogaidnál. Az enyhe elszíneződésekre kifejlesztett PERLWEISS termékekkel általában egy árnyalatnyi fehéredés érhető el a fogfehérségi skálán. A makacs elszíneződésekre kifejlesztett termékekkel akár három árnyalatnyival is javítható a fogak fehérsége.

Mik a kockázatok és mellékhatások a PERLWEISS termékek alkalmazása során?

Az összes PERLWEISS terméket klinikailag tesztelték a hatékonyság és a tolerálhatóság szempontjából és korlátozások nélkül engedélyezettek. Mielőtt egy PERLWEISS fogfehérítő fogkrémet használnál, konzultálj a fogorvosoddal arról, hogy egészséges-e a fogzománcod és a fogínyed vagy, hogy van-e szabadon álló fognyakad. Amennyiben fogorvosod úgy ítéli meg, használhatsz PERLWEISS termékeket. Amennyiben a fogaid állapota változna az alkalmazás során, úgy kérj tanácsot a fogorvosodtól.

Olyan érzésem van, hogy a fogaim nem fehérednek. Lehetséges ez?

Az összes PERLWEISS terméket klinikailag tesztelték a hatékonyság és a tolerálhatóság szempontjából. Amennyiben az alkalmazás mégsem éri el a kívánt fehérítő hatást, úgy ennek különböző okai lehetnek:
1) A fogaid genetikailag megállapított fehérségét már elérted.
2) Olyan gyógyszereket szedsz, amelyek színező anyagokat, mint pl. tetraciklint tartalmaznak. Ez a hatóanyag megtalálható bizonyos antibiotikumokban.
3) Rendszeresen fogyasztasz nikotint, kávét, teát vagy vörösbort. Ezek a fogelszíneződés leggyakoribb okozói. A SMILEMAG-ban találhatsz egy tájékoztató anyagot ehhez a témához.

A PERLWEISS termékek „bleaching” termékek?

A PERLWEISS márka különböző termékeket foglal magában, amelyekkel eltávolíthatóak a fogak elszíneződései. Ide tartoznak fogfehérítő fogkrémek, amelyek a hagyományos fogkrémekhez hasonlóan napi használatra is alkalmasak. Nagyon makacs elszíneződések esetében a PERLWEISS HOLLYWOOD BLEACHING WEISS termék javasolt, amely napi alkalmazás mellett hét napon belül megfehéríti a fogakat.

Károsítják a PERLWEISS termékek a fogzománcot?

Az összes PERLWEISS terméket klinikailag tesztelték a hatékonyság és a tolerálhatóság szempontjából. A hatóanyagok kíméletesen és hatékonyan távolítják el a lepedékeket és elszíneződéseket a fogzománc károsítása nélkül. A PERLWEISS fogfehérítő fogkrémekben található fluorid védelmet nyújt a fogzománc számára.

Tartalmaznak a PERLWEISS termékek fluoridot?

A napi használatra alkalmas fogfehérítő fogkrémek: a PERLWEISS FOGFEHÉRÍTŐ KRÉM, A PERLWEISS FOGFEHÉRÍTŐ GÉL DOHÁNYOSOKNAK, A PERLWEISS KÁVÉ ÉS TEA FOGFEHÉRÍTŐ KRÉM, A PERLWEISS PERFEKT WEISS és a PERLWEISS PRO-AGE ZAHNWEISS tartalmazzák a fogszuvasodás hatékony megelőzéséhez szükséges fluoridot a központi fogászati intézmények által javasolt mennyiségben.

Mi a „gyöngypor” és hogyan hat?

A „Pearl Powder“ egy az ázsiai édesvízi kagylók héjából kinyert por. A gyártás során a kagylóhéjakat nagyon finomra őrlik és kötőanyagokkal keverik össze. A por nagyon fontos a hagyományos kínai gyógyászatban és többek között bőrproblémák kezelésére használják. A gyöngypor Európában főként a 19. században vált ismertté mint egy gyengéd bőrfehérítő szer. Főként nők használták szívesen a port, hogy megfeleljenek az akkori előkelően fehér bőr divatának. Bizonyos PERLWEISS termékek a por fehérítő hatását az elszíneződött fogak kíméletes fehérítésére használják.

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK A HELYES FOGÁPOLÁSRÓL

Mit tehetek azért, hogy ne színeződjenek el a fogaim?

Az elszíneződéseket főként az olyan élvezeti cikkek okozhatják, mint például a vörösbor, a kávé, a tea és a nikotin. A fogak fehérségének hosszantartó megőrzéséhez ezeket a termékeket csak mértékkel ajánlott fogyasztani. Ezenkívül ajánlott a fogorvos rendszeres látogatása is. Évi két alkalommal javasolt a fogak alapos ellenőrzése és az esetleges sötét fogkövek eltávolítása.

Hogyan tisztítsam helyesen a fogaimat?

A fogorvosok azt javasolják, hogy fogainkat napi két-három alkalommal, az étkezések után, legalább három percen keresztül tisztítsuk mechanikus vagy elektromos fogkefével és egy fluoridtartalmú fogkrémmel.
Óvatosan kell eljárni a nagyon savas ételek vagy italok fogyasztása után. Ebben az esetben a fogmosással várni kell legalább fél órát, mivel a sav átmenetileg felpuhítja a fogzománcot és a tisztítással kárt tehetünk a fogainkban.
A tisztítás során szisztematikusan kell eljárni, hogy tényleg minden kis helyet elérjünk. Bevált módszer lehet a RKB-eljárás: kezdjük a rágófelületekkel, majd folytassuk a külső felületeken és végül a belső felületeken.

A fogak közötti réseket is szükséges tisztítani?

A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogakon kívül a fogak közötti réseket is tisztítsuk, mivel ott is kialakulhatnak káros lerakódások. Ehhez ajánlott a fogmosás után fogselymet vagy speciális fogköztisztító kefét használni.

A fogmosáson kívül hogyan tudom a fogaimat optimálisan ápolni?

A tökéletes fogápoláshoz a fogmosáson kívül a fogak közötti réseket is tisztítsuk fogselyemmel vagy fogköztisztító kefével. Amennyiben ez túl költséges, úgy szájvízzel is tisztíthatóak a fogak közötti rések. A szájhigiéniához a nyelv tisztítása is hozzátartozik; ehhez már rendelkezésre állnak speciális nyelvtisztító eszközök.
Megjegyzés: A táplálkozás is hatással van a fogakra. Alapvetően arra kell figyelni, hogy kevés cukrot és savtartalmú ételeket és italokat csak mértékkel fogyasszunk, mivel azok károsítják a fogzománcot.
Ezenkívül javasolt évente két alkalommal felkeresni a fogorvost, hogy alaposan megvizsgálja fogainkat.