ananász
és menta

read noew
read now

SHINE ONAnanász és Menta

  • „Perfect White“ formula a tisztább, fehérebb és ragyogó fogakért.
  • A fehér aktív szénnek köszönhetően kíméli a fogzománcot.
  • Az ananász és a menta biztosítják az egzotikusan friss élményt
  • Mindennapos fogápolás egy kis különleges plusszal

Kelj fel és igazítsd meg a koronádat – Légy olyan, mint a gyümölcsök királynője és mutasd meg az egzotikus oldaladat!

Tisztít
Felfrissít
Fehérít
Tartalom: 75ml
Tartalom: 75ml

Összetevők: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Potassium nitrate , Glycerin, Erythritol , Hydrogenated Starch Hydrolysate, Charcoal Powder, Xanthan gum, Menthol, Titanium dioxide, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Citric acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Saccharin, Sodium benzoate, Dicalcium Phosphate, Sodium fluoride, Calcium peroxide, Ascorbic acid, Zinc acetate, Calcium hydroxide, Sodium Hyaluronate, Aroma, CI 47005

Nátrium-fluoridot tartalmaz (900 ppmF). Ne nyelje le!

It's Time to Shine!

Egy ragyogó mosoly többet mond 1000 szónál, és miért ne dobhatnánk fel ezt egy kis extra „Shine“-nal? Az összetevők páratlan kombinációjának köszönhetően a PERLWEISS SHINE ON gondoskodik a tisztább, fehérebb és ragyogó fogakról.

A gyümölcsök királynője! Olyanok vagyunk, mint egy ananász – egyenesen állunk, koronát viselünk és belül édesek és frissek vagyunk! Az ananász és a menta egzotikus összjátéka biztosítja a különleges fogtisztítás örömét!

Alkalmazás: Mossa fogait reggel és este legalább két percen keresztül a PERLWEISS™ SHINE ON fehérítő fogkrémmel.

10 éven aluli gyermekek számára nem alkalmazható.

A SHINE ON fehérítő fogkrémjeink a „Perfect White” formulának köszönhetően nem csak fogzománckímélőek, hanem vegán termékek is, valamint kiválóan alkalmasak napi szépségápolásra is. A PERLWEISS SHINE ON termékek „Perfect White” formulája többek között fehér aktív szenet tartalmaz és gondoskodik a tisztább, láthatóan fehérebb és ragyogó fogakról.

Tudtad, hogy…? A fehér aktív szén egy kókuszdióhéjból és nyírfakéregből kinyert természetes és fogzománckímélő fehérítő hatóanyag. Az apró, puha és finom kalcitkristályoknak köszönhetően gyengéden távolítja el a napi elszíneződéseket.