perlweiss

Impresszum

Információk a Telemediengesetz (német elektronikus médiáról szóló törvény) 5. paragrafusa szerint.

Murnauer Markenvertrieb GmbH
Hans-Fleissner-Strasse 80
D-63329 Egelsbach
Germany

Telefon: 0049-(0) 6103 / 5717-100
Fax: 0049-(0) 6103 / 5717-177100
E-Mail: kundenservice(at)perlweiss.de

Ügyvezetők: Tilo Beerbaum, Dr. Othmar Belker, Alexander Kolb
HRB: 46928
Cégbíróság: Offenbach
Közösségi adószám: DE111650446

A tartalomért felelős a tartományközi műsorszolgálati egyezmény (RStV) 55. paragrafusának 2. bekezdése szerint:

Murnauer Markenvertrieb GmbH
Hans-Fleissner-Straße 80
63329 Egelsbach / Egelsbach Airport

Jogi nyilatkozat

A „perlweiss.hu” honlap használatával a felhasználó elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket:

A Perlweiss honlapján található információk nem teljes körűek, nem helyettesíthetik az egyedi eset sajátosságaira megállapított szakértői véleményt.  Természetesen megteszünk mindent annak érdekében, hogy a honlapon található információk pontosak és naprakészek legyenek.

A Perlweiss honlapjain található információkat kizárólag németországi lakó- és székhellyel rendelkező természetes és jogi személyek számára állították össze. A Fette Pharma AG nem vállal felelősséget arra vonatkozóan, hogy a weboldalakon található információk megfelelőek vagy elérhetőek más helyeken való használatra. Azok a felhasználók, akik más helyekről látogatják meg honlapunkat, ezt saját kezdeményezésre és saját felelősségre teszik. A Fette Pharma AG nem vállal semmilyen garanciát és felelősséget arra vonatkozóan, hogy a jelen honlap (vagy a honlapon található információk) összhangban van-e (vannak-e) ezen helyek törvényeivel.

Nem vállalunk felelősséget olyan közvetlen vagy közvetett károkért, amelyek a jelen honlapon található információk vagy adatok használatából vagy az azok iránt táplált bizalomból származnak. A Fette Pharma AG különösképpen nem vállal semmiféle felelősséget harmadik fél honlapjainak tartalmaiért vagy működőképességéért, pontosságáért vagy jogszerűségéért, amelyekre link hivatkozik a Perlweiss honlapján. Ugyanígy, nem vállalunk felelősséget olyan egyéb internetes oldalak tartalmaiért, amelyek linkek segítségével a mi honlapunkra hivatkoznak. Ez nem érvényes szándékosság esetén.

Figyelem!

A honlapra és annak tartalmaira vonatkozó jogok tulajdonosa a Fette Pharma AG. A tartalmak felhasználása kizárólag az alábbi feltételek betartása mellett megengedett.

Használati feltételek

Minden esetben a cikkek felhasználása kizárólag akkor megengedett, ha ezek teljes terjedelmükben és bármiféle tartalmi vagy szerkesztésbeli módosítás nélkül kerülnek felhasználásra.
A fordítások azzal a feltétellel megengedettek, ha azok a fordítás helyességére vonatkozóan vállalják a teljes felelősséget.
Felhasználás engedélyezése személyes használatra:
személyes használatra vagy az Ön vállalatán belüli felhasználás céljából minden tartalomról nyomtathat ki másolatot. Ugyanez vonatkozik a tartalmak merevlemezre történő letöltésére azzal a feltétellel, hogy ezt Ön személyes használatra vagy az Ön vállalatán belüli felhasználás céljából teszi. 

A sokszorosítás engedélyezése korlátozott célokra

Másolatok továbbadása harmadik fél számára megengedett, amennyiben:

  • - megjegyzésre kerül, hogy a másolat a Perlweiss honlapjáról származik és a Perlweiss webcíme szerepel a másolaton,
  • - a harmadik fél figyelmét felhívják arra, hogy vonatkoznak rá a jelen rendelkezések, amelyeket be kell tartania,
  • - a másolatot nem használják fel egy másik munka vagy publikáció részeként.

A szerzői jogi utalások és a márkanevek semmilyen esetben sem módosíthatóak vagy távolíthatóak el. A leírt feltételektől eltérő esetekben szükség van a Fette Pharma AG előzetes írásbeli jóváhagyására. A rendelkezésre álló információk lekérdezése csak oly módon történhet, amely nem korlátozza a Fette Pharma AG által kínált internetes tartalom többi látogató általi használatát.

A Fette Pharma AG előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül kifejezetten tilos olyan online hivatkozást létrehozni más weboldalakról, amely a jelen online kínálathoz tartozó bármely weboldalra utal. Különösen elfogadhatatlan a jelen online kínálathoz tartozó weboldalakat vagy azok tartalmait egy hiperlink segítségével keretbe foglalni vagy abban bemutatni.

A Perlweiss online jelenlétéhez tartozó egyéb tartalmak használatára vonatkozóan olyan feltételek alkalmazandóak, amelyekre az adott ajánlaton belül hivatkozás található a felhasználók számára. A Fette Pharma AG fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsa vagy kiegészítse a rendelkezésre bocsátott információkat vagy adatokat.

A Fette Pharma AG megtesz minden ésszerűen elvárható óvintézkedést annak érdekében, hogy csökkentse a számítógépes vírusok továbbításának kockázatát. Vállalatunk azonban nem vonható felelősségre olyan károkért, amelyeket számítógépes vírusok okoznak. Kérjük, hogy az e-mailek elolvasása és főként a csatolmányos e-mailek megnyitása előtt ellenőrizze személyesen, hogy a küldemények tartalmaznak-e számítógépes vírusokat.

Az e-mailes kommunikáció nem biztonságos, mivel egy harmadik fél hozzáférhet és manipulálhatja az e-mailek tartalmát. Ezért azt javasoljuk, hogy titkosítás nélkül semmilyen bizalmas adatot ne küldjön e-mailen keresztül.

További információk az adatvédelmi rendelkezéseinkre vonatkozóan: itt.

Design és műszaki megvalósítás
adON Internetagentur Köln
www.adon-line.de